בצק:
200 גרם קמח לחם
60 גרם חלב 3%
1 ביצים M
30 גרם סוכר לבן
2 גרם מלח
חצי מקל ווניל/תמצית לעצלנים
10 גרם שמרים טריים
25 גרם חמאה 82%
קרם פטיסייר:
400 גרם חלב 3%
חצי מקל וניל
100 גרם סוכר לבן
36 גרם חלמון (שני חלמונים)
50 גרם ביצה שלמה (יחידה אחת גודל M)
40 גרם קורנפלור
35 גרם חמאה 82% שומן
קצפת וניל סגנון סנט אונורה:
250 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן
40 גרם סוכר לבן
120 גרם גבינת מסקרפונה 40% שונן
חצי מקל וניל
קרמל ״זכוכית״:
300 גרם סוכר לבן
30 גרם סירופ תירס/גלוקוזה
15 גרם מים