דילוג לתוכן

הקורס הדיגיטלי המקיף בישראל לבצקים כרוכים

מיכאל זורין

הגיע הזמן לאפות כמו מקצוענים — גם בבית.

הקורס שיפתח לכם את הדרך לקרואסונים ומאפים מושלמים, צעד אחר צעד, עם תמיכה אישית והסברים ברורים לכל שלב.
מתאים לכל מי שלא מוותר על תוצאה מקצועית — גם במטבח הביתי.

מה מחכה לך בקורס?

15 פרקים מצולמים באיכות גבוהה, כולל הדגמות מדויקות, הסברים טכניים,
וטיפים מהשטח. אורך הקורס מעל 3 וחצי שעות.

מה תלמדו בקורס ואיך תגיעו לתוצאה מקצועית:

המאפים שלך עומדים להשתדרג — וזה יקרה כבר היום.

הקורס הזה הוא לא עוד מדריך כללי,
זה קורס מעמיק שילמד אותך לייצר בצקים כרוכים מושלמים במטבח הביתי שלך.

בין אם בוחרים במסלול הבסיסי להתחלה חכמה, במסלול הסטנדרט פלוס שמעניק לך תמיכה אישית, או בפרימיום שיביא אותך לרמה הגבוהה ביותר — אתם בידיים הכי טובות.

מצטרפים עכשיו, ותוך זמן קצר מתחילים להוציא מהתנור קרואסונים שיגרמו לכולם לעצור ולהתפעל.

בונוס מיוחד: ספר PDF מפורט במתנה!

לצפות. לקרוא. להצליח.

רכישת הקורס כוללת את כל המתכונים, ההסברים התיאורטיים, דגשים קריטיים והטבלאות שיעשו לך סדר ויאפשרו לך לחזור על החומר מתי שתרצה

בצקים כרוכים מאת מיכאל זורין

הקורס מתאים ל:

חובבי אפייה וקונדטוריה
שפים מקצועים

הקורס מותאם לאופים מתחילם ללא ניסיון כלל וחובבי אפיה מנוסים המעוניינים להעמיק את הידע שלהם, ומציגה טכניקות מתקדמות המיועדות גם לשפים מקצועיים.

חובבי אפייה

שרוצים רמה מקצועית

קונדיטורים

שמחפשים עומק ודיוק

בעלי עסקים בתחום

שרוצים שליטה בתוצאה

שפים מקצועים

כל מי שמוכן להיכנס לעולם של בצק כרוך בלי פשרות

גישת צפייה גמישה:

בחרו את המסלול הגישה שמתאים לכם – לחצי שנה, לשנה או גישה לכל החיים.

מחבר הקורס והשף: מיכאל זורין

המנהל הראשי שעומד מאחורי Atelier הוא לא אחר מאשר מיכאל זורין, שחזר לארץ אחרי שנים של לימודי קונדיטוריה ועבודה בחו"ל לצד CEDRIC GROLET המפורסם ועוד שפים רבים אחרים. דיוק ואסתטיקה הם חלק מה- DNA שלו והוא ניגש לכל קינוח כשהיה ניגש ליצירת אומנות, עם המון תשוקה וירידה לפרטים הקטנים.

שאלות ותשובות

הקורס מיועד לאוהבי אפייה ביתית, עם או בלי ניסיון קודם, שרוצים ללמוד איך להגיע לתוצאה מקצועית במטבח הביתי, בלי צורך בציוד תעשייתי.

ממש לא!
הקורס נבנה במיוחד לעבודה עם ציוד ביתי נגיש. תלמדו איך להפיק תוצאה מקצועית גם עם כלי אפייה ביתיים.

גישה מלאה לקורס בהתאם למסלול הנבחר, כולל כל הסרטונים, הסברים מפורטים, טיפים מקצועיים, חוברת עבודה PDF, ותמיכה ישירה בקבוצת WhatsApp.

  • במסלול פרימיום: תקבלו תמיכה מלאה למשך 6 חודשים מיום הרכישה.
  • במסלול סטנדרט פלוס: תקבלו תמיכה בוואטסאפ למשך חודשיים מיום הרכישה.
  • במסלול בסיסי: אין תמיכה, אבל כל החומרים זמינים לצפייה עצמית.

בהחלט!

  • במסלול בסיסי: גישה מלאה למשך 6 חודשים.
  • במסלול סטנדרט פלוס: גישה מלאה למשך 12 חודשים.
  • במסלול פרימיום: גישה לכל החיים + גישה לשיעורים חדשים שיתווספו בהמשך!

בוודאי.
התשלום באתר מאובטח לחלוטין, לאחר הרכישה מקבלים שם משתמש וסיסמה לתחילת הלימוד.

כן!
הקורסים זמינים לצפייה מכל מחשב או סמארטפון, בכל זמן שנוח לכם, כך שתוכלו ללמוד בקצב האישי שלכם.

כן!
בכל מסלול תקבלו גישה להורדת ספר המתכונים המקצועי בגרסת PDF.

  • במסלול פרימיום בלבד — כן!
    כל שיעור חדש שיתווסף בהמשך הקורס יהיה זמין עבורכם ללא תוספת תשלום.
  • במסלולים: בסיסי וסטנדרט פלוס — גישה לשיעורים הקיימים במועד הרכישה.

המסלול הפרימיום מעניק לכם את החוויה המלאה ביותר:

  • גישה לכל החיים לכל התכנים הקיימים והעתידיים של הקורס.
  • כל השיעורים המתקדמים ביותר כלולים (15 שיעורים).
  • תמיכה אישית בוואטסאפ למשך 6 חודשים, כדי שתוכלו לשאול שאלות ולקבל עזרה בכל שלב בדרך.
  • בלי מגבלות זמן ועם שקט נפשי מלא לדעת שהתוכן תמיד אצלכם, גם כשתרצו לחזור עליו שוב ושוב.

לכן, זהו המסלול הפופולרי ביותר בקרב תלמידים רציניים שרוצים להגיע לרמת מקצועיות אמיתית.

לאחר רכישת הקורס והרשמה לאתר, יישלחו אליכם פרטי גישה אישיים. באמצעותם תוכלו להתחבר לאתר ולהיכנס לאזור האישי שלכם, שם מחכה לכם הקורס לצפייה אונליין.

תפריט