אודות

אודות אטלייה

ברוכים הבאים לאטלייה, הסטודיו שבו נולדת המצוינות בקונדיטוריה ואפייה! הסטודיו שלנו נבנה במחשבה על כל הפרטים הקטנים, מתוך מטרה להעניק לאנשי מקצוע וחובבים מתקדמים את הכלים, הידע וההשראה לשפר ולהעמיק את הבנתם בתחום הקונדיטוריה והאפייה. עם ניסיון של למעלה מ-15 שנה בתחום, ביניהם, במפעל מוביל בעולם במחלקת מחקר ופיתוח של מתכונים וחומרי גלם, אני מביא לאטלייה שילוב ייחודי של יצירתיות והבנה מעמיקה של תהליכים כימיים ותהליכי ייצור. הסטודיו מצויד בציוד מקצועי מתקדם, ומעניק למשתתפים הזדמנות ללמוד ולהתפתח בסביבה מעשירה ומקצועית. המטרה שלי היא לא רק ללמד טכניקות חדשות, אלא לעודד אתכם לחשוב מחוץ לקופסה ולהבין את המדע שמאחורי המתכונים. כאן תלמדו כיצד להפוך רעיונות למוצר ייחודי, וכיצד לחדד את היכולות שלכם כדי להגיע למצוינות אמיתית בעולם הקונדיטוריה והאפייה. אני מזמין אתכם להצטרף אלינו לסדנאות וקורסים המותאמים אישית, שבהם נחקור יחד את המדע בעולם הקונדיטוריה והאפייה, ונבנה יחד את הדרך שלכם להצלחה.

מיכאל זורין

מיכאל זורין

השף-קונדיטור הראשי שעומד מאחורי Atelier הוא לא אחר מאשר מיכאל זורין, שחזר לארץ אחרי שנים של לימודי קולינריה ועבודה בחו"ל לצד CEDRIC GROLET המפורסם ועוד שפים רבים אחרים. דיוק ואסתטיקה הם חלק מה-DNA שלו והוא ניגש לכל קינוח כשהיה ניגש ליצירת אומנות, עם המון תשוקה וירידה לפרטים הקטנים. מיכאל מעביר סדנאות קונדיטוריה בכל רחבי העולם ומלמד את רזי המקצוע, אבל האהבה האמיתית שלו היא לגרום לאנשים לחייך דרך קינוחים, ובדיוק לשם כך הוקמה Atelier, שמאפשרת לו להעניק חוויה קולינרית צבעונית שמגיעה היישר מפריז – אליכם לצלחת.

תפריט

דילוג לתוכן